Anvelopele Hankook Tire în fruntea raliului din Ungaria

Marketing

Titlul Campionatului Național de Raliuri HUMDA se decide cu o etapă înainte de final: Ferenc Vincze și Nándor Percze au câștigat titlul.
Runda de la începutul lunii octombrie a fost disputată și pentru locurile doi și trei în campionat, Frigyes Turán și Ágnes Farnadi terminând pe locul doi cu pneuri Hankook. Acest lucru a însemnat că au obținut titlul de cel mai bun al doilea în campionat și, pentru prima dată în istoria raliurilor, echipele de raliu care folosesc pneuri Hankook au câștigat atât locul întâi, cât și locul doi în campionat.

 Echipele câștigătoare au folosit anvelope de curse Hankook Ventus Z215 de la distribuitorul exclusiv al anvelopei în Ungaria, RTH Versenyabroncs Kft, care este, de asemenea, foarte mândru că a luat parte la acest succes.

Concept KVexport Z215

Modelul Z215 are un model de bandă de rulare întărit pentru o aderență sporită pe uscat, menținând în același timp performanța de frânare pe carosabil umed. În timpul raliurilor, designul asimetric al benzii de rulare permite anvelopei să își exploateze pe deplin aderența și performanța de frânare în secțiunile foarte înguste și rapide ale raliului.

Skaermbillede 2022 01 28 kl. 11.04.59 600x725

"Hankook este mândru să susțină duo-ul campion maghiar de raliuri, Ferenc Vincze și Nándor Percze. Pe parcursul sezonului 2023, Vincze și Percze au demonstrat cu succes performanța și fiabilitatea anvelopelor Hankook în cele mai dificile condiții de concurs. Diversele anvelope de raliu Hankook s-au dovedit a fi o alegere excelentă atât pe asfalt, cât și pe suprafețe cu pietriș. Îi felicităm pentru titlul de campion al Ungariei și suntem mândri să sărbătorim alături de ei această mare realizare. Hankook continuă să se angajeze să ajute piloții să performeze în motorsport cu inovațiile sale și cu anvelopele de curse premium", a declarat Manfred Sandbichler, directorul european de motorsport al Hankook.

Hankook rally

"Anvelopele Hankook au avut performanțe excelente într-o gamă largă de condiții și au fost un factor important în câștigarea campionatului 2023. Le sunt foarte recunoscător celor de la Hankook pentru sprijinul acordat pe parcursul sezonului și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu ei în viitor", a declarat Ferenc Vincze.

hankook rally 2

Anvelopele Hankook permit piloților să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului campionatului, astfel că primul (Ferenc Vincze și Nándor Percze) și al doilea (Frigyes Turán și Ágnes Farnadi) loc în campionat au fost ocupate de echipe care folosesc anvelope Hankook.

Cele mai bune anvelope Hankook pentru curse și autoturisme sunt disponibile în stocul NanoTyre:

https://www.nano-tyre.ro/anvelope-auto/anvelope-de-iarna/anvelope-de-iarna-hankook/

https://www.nano-tyre.ro/anvelope-auto/anvelope-de-vara/anvelope-de-vara-hankook/

https://www.nano-tyre.ro/anvelope-auto/anvelope-all-season/anvelope-all-season-hankook/

Sursa:

Hankook Tire-hankooktire.com

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background