Test de Anvelope

Rezultatele testelor pentru anvelopele de iarnă 2023 ale producătorului de anvelope premium Goodyear

Goodyear UltraGrip Performance 3 este un concurent serios pentru titlul de vedetă de iarnă, după ce a obținut rezultate de top în testele de iarnă din acest an. În același timp, modelul anterior de bandă de rulare UltraGrip Performance+ al producătorului a fost, de asemenea, printre cele mai bune performanțe în cele mai mari teste de anvelope din sezonul de iarnă 2023.

Testul AUTO BILD la anvelopele all season pentru camionete și rulote (2023)

Anvelope all season pentru camionete și rulote - 235/55 R 17 (2023) În acest test al anvelopelor pentru toate anotimpurile din 2023, diferite modele sunt testate pentru performanță și versatilitate, în special pentru camionete și pentru rulote. Mulți dintre candidații la test s-au comportat în mod fiabil, iar Michelin CrossClimate 2 a fost câștigătorul, având performanțe convingătoare într-o varietate de condiții meteorologice și în special pe drumuri umede. Alte mărci premium, precum Goodyear și Pirelli, au obținut, de asemenea, rezultate exemplare.  

Testul AUTO BILD privind anvelopele pentru patru sezoane pentru modelele compacte și SUV - 2023

Peste 100 de anvelope pentru toate sezoanele în test: marea comparație pentru mașinile compacte și SUV-uri Care anvelopă all season este cea mai bună alegere? Care anvelope all season sunt cu adevărat sigure? Iată rezultatele testului AUTO BILD din acest an al anvelopelor pentru toate sezoanele!

Testul AUTO BILD pentru anvelopele de iarnă 2023

Care anvelopă de iarnă este cea mai bună alegere? Care anvelopă de iarnă vă poate menține cu adevărat în siguranță? Iată rezultatele testului AUTO BILD din acest an privind anvelopele de iarnă! Marele test al anvelopelor de iarnă 2023 în dimensiunea 225/45 R 18, cu un total de 54 de candidați, a fost finalizat, iar rezultatele sunt gata. Răspunsul la întrebarea: cine va face cea mai bună anvelopă de iarnă în 2023? Dintre cei 20 de finaliști, doar trei anvelope au primit râvnitul calificativ "excelent" la test, în timp ce alți cinci candidați au primit calificativul "bun". Câștigătorul testului a fost Michelin Pilot Alpin 5, care s-a comportat excepțional pe gheață și zăpadă.

Marele test de anvelope de vară de la AutoBild 2022: 50 de anvelope comparate

Marele test de anvelope de vară de la AutoBild 2022: 50 de anvelope comparate Test de anvelope de vară cu 50 de cauciucuri cu dimensiunea 215/ 55 R17: prima verificare a siguranței vă va arăta care sunt anvelopele pe care trebuie să le lăsați pe raft!

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background

Vă recomandăm