Rezultatele testelor pentru anvelopele de iarnă 2023 ale producătorului de anvelope premium Goodyear

Marketing

Goodyear UltraGrip Performance 3 este un concurent serios pentru titlul de vedetă de iarnă, după ce a obținut rezultate de top în testele de iarnă din acest an.

În același timp, modelul anterior de bandă de rulare UltraGrip Performance+ al producătorului a fost, de asemenea, printre cele mai bune performanțe în cele mai mari teste de anvelope din sezonul de iarnă 2023.

225/40R18 UltraGrip Performance 3:

Cea de-a 11-a ediție lunară din acest an a revistei AutoBild Sport Cars a lăudat modelul ca fiind primul în dimensiunea testată, din 11 modele de start.

Recenzie la revistă: O nouă anvelopă de iarnă cu caracteristici impresionante de rulare în orice vreme, o rezistență foarte bună la alunecarea pe apă și o manevrabilitate dinamică pe suprafețe umede. Are cea mai durabilă performanță datorită tehnologiilor inovatoare Goodyear.

Cea de-a 10-a ediție lunară a revistei Sport Auto a clasat, de asemenea, cel mai recent model de anvelope de iarnă Goodyear pe primul loc din 10.

Precisă, sigură și fiabilă, cu o gamă largă de rezerve pe toate cele trei suprafețe. UltraGrip Performance 3 oferă performanțe perfect echilibrate datorită tehnologiilor inovatoare.

398776212 723437469812518 1654868353675041647 n

255/45R20 UltraGrip Performance 3:

În testul realizat de revista Auto Motor und Sport, UltraGrip Performance 3 a ocupat locul 2 din 7 candidați, cu un calificativ "foarte bun".
Noul Goodyear este excelent în toate condițiile meteo. Distanțe scurte de frânare și o conducere foarte sigură pe zăpadă. Bune viraje cu rezerve mari și conducere foarte fiabilă și stabilă pe suprafețe umede. Aderență laterală ridicată, în special pe suprafețe uscate.

225/45R18 UltraGrip Performance 3:


De asemenea, revista Auto Bild s-a uitat mai atent la acest model special în această dimensiune. Acesta a ocupat locul 2 din 54 de modele înscrise, cu un rating exemplar și un rating Eco-Master Green Tire.

 

image009image010
Rezumat Auto Bild: Anvelopă premium echilibrată cu performanțe de iarnă impresionante, kilometraj foarte mare, distanță de frânare scurtă, confort bun. Pentru angajamentul său exemplar față de o mobilitate conștientă, durabilă și sigură din punct de vedere ecologic, Goodyear UltraGrip Performance 3 primește eticheta de mediu 2023/24.

225/45R17 UltraGrip Performance 3:
În cadrul testului realizat de revista Auto Express, modelul benzii de rulare a ocupat locul al treilea din 7 începători, cu un calificativ "bun".
Performanța pe teren umed este specialitatea Goodyear și asta s-a văzut aici, cu cea mai bună rezistență la aquaplaning în ape adânci. Nici în testele pe ape mai puțin adânci nu au existat probleme, cu un loc patru la frânare. În general, testul confirmă performanța durabilă pe timp de iarnă a modelului UltraGrip Performance 3 datorită tehnologiilor inovatoare Goodyear.

 

G u. p. 3

225/45R17 UltraGrip Performance +:
UltraGrip Performance + a obținut un rezultat excelent la testul de iarnă ADAC din acest an, clasându-se pe locul 2 din 16 anvelope testate, cu calificativul "bun".
Pe scurt, rezultatul testului a fost următorul: manevrabilitate sigură pe suprafețe uscate, performanță bună pe suprafețe umede, așteptări foarte mari de kilometraj, uzură redusă, performanță bună.

225/60R18 UltraGrip Performance + SUV:
Experții Auto Bild au desemnat acest model ca fiind al treilea cel mai bun dintre cele 10 anvelope de iarnă, cu un rating exemplar.
Această anvelopă a fost votată a treia cea mai bună anvelopă în cadrul Premiului European Touring.

 

UGPERFPLUS bs 001

Anvelopele de iarnă Goodyear cu rezultate de top sunt disponibile în stocul NanoTyre:

https://www.nano-tyre.ro/anvelope-auto/anvelope-de-iarna/anvelope-de-iarna-goodyear/

nano-tyre.ro
kosar icon
Magazin web de anvelope

tyre-test.org Teste de anvelope,
recenzii de la utilizatori reali
tire icon tyre background